< WesterbeekOnline wordt S1W

Misschien heb je het al gehoord, met deoprichting van de dorpscoöperatie Samen1Westerbeek is er het initiatief ontstaan om een website onder de naam van samen1westerbeek op te gaan zetten. Een website met alle informatie mbt het dorp, de verenigingen en wat je nog meer kunt bedenken dat met het dorp te maken heeft. Zoiets als WesterbeekOnline, maar dan net even anders.

Middels het IDOP heeft de dorpscoöperatie een potje met geld gekregen tbv het laten maken van een nieuwe website. In goed overleg hebben de beheerders van WesterbeekOnline en de dorpscoöperatie Samen1Westerbeek besloten om de Website van WesterbeekOnline op te laten houden met bestaan. Mede omdat het onderhouden van 2 websites (met voor een gedeelte dezelfde informatie) een beetje veel van het goede is.

De nieuwe website zal als deze klaar is te zien zijn op www.samen1westerbeek.nl of www.s1w.nl. Heeft u nog tips/suggesties of iets anders te melden? Dan kunt u zich wenden tot de contactpersoon binnen Samen1Westerbeek voor de website ontwikkeling: Bert Weeren: s1westerbeek@ziggo.nl of secretariaat@samen1westerbeek.nl