< KERMIS 2014

Jij bent toch ook van de partij!,

kermisKermis in Westerbeek !

Na 5 geweldige edities van het Volleybal toernooi Westerbeekse stijl tijdens de Kermis in Westerbeek vind de kermiscommissie het weer tijd voor iets nieuws. Daarom is er gekozen om dit jaar een Zeskamp te organiseren !

In de prachtige tuin van Café Dinges zullen we op de zondag met de Kermis een zeskamp gaan houden, we hebben een tiental gevarieerde spellen bedacht welke per team of tegen een ander team gespeeld zullen moeten gaan worden. Natuurlijk zullen hiervoor de nodige luchtkussens komen, zal er (onder begeleiding) kratten gestapeld gaan worden en zijn er enkele creatieve spellen bedacht. Je kan je per team aanmelden waarbij een mix van kracht, snelheid, souplesse en slimheid een ideale combinatie zal blijken te zijn. De teams mogen bestaan uit maximaal 6 personen waarbij per team minimaal één dame aanwezig zal zijn. De minimale leeftijd om mee te mogen doen is voor kinderen die op dit moment in groep 6 zitten.
Aanmelden kan vanaf heden bij Patrick Verhoeven ( 06-21717360 of patrickhilde@home.nl ), ook kan je hier terecht voor meer informatie. 

De kermiscommissie is altijd op zoek naar vernieuwing. En naast de zeskamp zal er nóg een nieuwe activiteit plaatsvinden. Op zondagmiddag ná de Zeskamp is er vanaf 16.30uur gelegenheid voor iedereen om te komen Barbecueën in de tuin van Berry en Marie-José. Dit alles tegen een kleine vergoeding (Volwassenen € 10,- , Kids van 8 t/m 12 jaar € 6,- en Kinderen t/m 7 jaar € 3,- excl. Drank).
Wil je hier bij zijn, dan vragen we je wel om je hiervoor op te geven. Dit kan bij Berry en Marie-José (0485-384230 of info@dinges-westerbeek.nl )

Ook zal dit jaar weer de Rommelmarkt voor Kinderen gehouden gaan worden. De bedoeling hierbij is dat de kinderen van de lagere school een zakcentje kunnen verdienen door speelgoed/spellen/knuffels e.d. te verkopen op de Markt. Ook mag men een leuk spel verzinnen waar geld voor gevraagd mag worden (denk hierbij aan; blikgooien, cup cakes verkopen, spijkerpoepen enz. enz.). De bedoeling is dat dit alles voor en door kinderen is !
Voor meer info en opgave: Anouk vd Cruijsen 06-13729660 ( anouk.cruijsen@gmail.com ) of info (geen opgave) bij Dirk Kuijpers 06-12590411. Dit jaar is er ook een mogelijkheid om een marktkraam te reserveren, maar wees er snel bij want op=op !

Op de maandagmiddag zal SWWW traditioneel een wieleractiviteit organiseren, aansluitend zal in Café Dinges hiervan de prijsuitreiking zijn.
Hieronder vind u het complete programma m.b.t. de kermis.

Kermisprogramma 2014:
Vrijdag 4 juli : vanaf 21.00uur -> coverband 
SYSTEM PILOT 

Zaterdag 5 juli: 12.00 – 15.00uur Rommelmarkt voor Kinderen !
Vanaf 21.00uur -> coverband
STRING KINGS

Zondag 6 juli: 11.00 tot ±15.00uur WESTERBEEKSE ZESKAMP
VANAF 16.30 BARBECUE (opgeven noodzakelijk!).

Maandag 7 juli: 15.00uur Activiteit SWWW Dikke bandenrace.
vanaf 21.00uur -> GENIETEN MET
MAMA’S ROCKJE